• Breadcrumb logo
  • Breadcrumb logo
  • Tudástár
  • Breadcrumb logo
  • Grill tárcsa, kétfunkciós 45 cm, öntöttvas, Perfect Home

Grill tárcsa, kétfunkciós 45 cm, öntöttvas, Perfect Home

16,890.00 Ft

Cikkszám: LEO-3811 Kategóriák: , , , , , ,

Leírás

  •   Minőségi grillező tárcsa
      Egyszerű használat
      Egyenletesen, jól vezeti a hőt
    Szükséged lenne egy minőségi grillező tárcsára? Az öntöttvasból készült grill tárcsa a legjobb megoldás, ha sült, pácolt húsokat és zöldségeket szeretnél elkészíteni. Ha jó idő van, ne várj másra, csak vedd elő a tárcsát, mellyel izgalmas finomságokat készíthetsz.
    A grill tárcsát először a mezőgazdaságban, szántás után használták a gazdák. Mára viszont az egyik legkedveltebb nyári elfoglaltság központi szereplője lett. Előnye, hogy nagyon egyszerű használni, hiszen egy alapos megtisztítás után már szinte teheted is az ételeket a tűz fölé. Kirándulások alkalmával, vagy a kertben felállítva egyszerűen készthetsz rajta szalonnát vagy kolbászt.
    A tárcsa előnye, hogy egyenletesen, jól vezeti a hőt. Egy dologra figyelj, hogy a forró edény ne érintkezzen hideg vízzel! Minden használat után meleg mosógatószeres vízzel mosd el, alaposan szárítsd meg és kend be zsírral a rozsdásodás elkerülése érdekében.
    Hogyan használd? Első használat előtt távolítsd el a rozsdásodást gátló védőviaszt (kiégetéssel). Ehhez a tárcsát forró vízben, semleges folyékony mosogatószerrel mosd el, alaposan töröld szárazra. Ezután kend ki zsírral vagy szalonnával és alaposan hevítsd fel.
    Termékjellemzők:
    Anyaga: öntött vas, vas
    Mérete: átmérője 45 cm; 47,5 cm széles a fülekkel együtt; magassága: 23,5 cm
    Szabad tűzön használható
    Függesztés hossza: 34 cm
    Súlya: 6 kg
    Mit rejt a termék doboza?
    1 db tárcsa
    3 db láb
    1 db függesztés

További információk

Eladott darabszám

Várható idő

Átadási ár

Ajánlott eladási ár

Értékesítés kezdete