Extra nagy sminktáska Soulima 22529

16,790.00 Ft

Cikkszám: XAM-629

Leírás

3D Box – Óriás Méretű Kozmetikai Rendező Szeretnéd, ha minden kozmetikumod mindig kéznél lenne, és sosem kellene keresgélned? A 3D Box óriás méretű kozmetikai rendező pontosan erre a célra lett kitalálva! Ez a két részből álló tok tökéletes megoldás, hogy minden termékednek meglegyen a saját helye. Nem csak kozmetikumokat tárolhatsz és szállíthatsz benne, hanem akár UV/LED lámpát és csiszológépet is elfér benne.
A kozmetikai tok praktikus fogantyúval rendelkezik, így könnyedén viheted magaddal bárhova. A polcok segítenek az egyszerűbb rendezésben, és az egyik tálca kifejezetten körömlakkok számára készült. A bőrönd mindkét oldalán zárható kulccsal, és az alsó része levehető, így ha csak egy kisebb bőröndre van szükséged, azt is megoldhatod.
Ez a multifunkcionális kozmetikai tok nem csak kozmetikumok tárolására alkalmas, hanem ékszerek, hajkiegészítők és más szükséges dolgok tárolására is tökéletes. A 3D összecsukható tok segítségével minden egy helyen lesz, és megvédi a kozmetikumokat a sérüléstől, összetöréstől vagy szennyeződéstől, különösen utazás közben, amikor a kozmetikumok különösen ki vannak téve a rázkódásoknak.
Specifikációk:

  • Anyag: műanyag + fém
  • Szín: fekete + ezüst
  • Nyitható: igen
  • Zárható: igen
  • Méretek: 42,5 x 35 x 24,5 cm
  • Súly: 3,05 kg
  • Csomagolt súly: 4,55 kg

Ez a nagy méretű kozmetikai bőrönd a kényelem és a praktikum megtestesítője. Tökéletes választás azoknak a mobilis hölgyeknek, akik értékelik a professzionalizmust, az esztétikát és a tartós kivitelezést. Egy praktikus tokban nem csak a kozmetikumok férnek el, hanem minden szükséges kiegészítő is.
Ne habozz, tedd a kosaradba most, és élvezd a rendezett kozmetikumok nyújtotta kényelmet!

További információk

pa_ajanlott-eladasi-ar

Ajánlott eladási ár